Back to top
Skip to main content
  • alacarte
RIVERBANK Restaurant
Zavolajte nám na: +421232238611
food dish
Nedeľný brunch
Vyberte sa na najlepší brunch v Bratislave a strávte nedeľu so svojou rodinou v RIVERBANK Restaurant. Ako welcome drink sme si pre vás pripravili pohár sektu Hubert Grand a pre tých najmenších jablkový džús. Na výber budete mať z teplých i studených delikates, ktoré vám prichystá šéfkuchár Jaroslav Žídek so svojím tímom. O program pre vaše deti sa postará naša skúsená animátorka a vy si tak môžete užiť nedeľnú pohodu pri jemných tónoch klavíru s výhľadom na Dunaj.

Rezervácie:
+421232238611, [email protected]
Chef´s table s Jaroslavom Žídekom
Vždy Vás zaujímalo zákulisie špičkových reštaurácií a to ako šéfkuchári vyčarovali z jedla umelecké dielo na tanieri? Ako zapojili svoju fantáziu, talent a vytvorili dokonalý súzvuk chutí?

Máme pre vás tip na nezabudnuteľný darček. Darujte exkluzívny gastronomický zážitok: súkromnú večeru pri VIP stole s Jaroslavom Žídekom v priestoroch RIVERBANK Restaurant.

Termín a menu si vyberiete podľa Vašich predstáv priamo so šéfkuchárom. Čaká Vás gastronomická show, počas ktorej Vám Jaroslav Žídek dovolí nahliadnuť pod pokrievku, prezradí, ako pripravuje rôzne delikatesy a porozpráva o ich pôvode a príprave.

Exkluzívny gastronomický zážitok si môžete vychutnať vo dvojici za 600 eur alebo vo štvorici za zvýhodnenú cenu 1 000 eur. Večera zahŕňa nealko nápoje a víno zladené s vybraným jedlom.

Rezervácie:
+421232238611, [email protected]
Chef
Špajza RIVERBANK Restaurant
Objavte poklady, ktoré skrýva špajza Jaroslava Žídeka Pamätáte si na návštevy u starej mamy? Všade to rozvoniavalo, špajza bola plná zaváranín, džemov a domáceho medu. Staré mamy spracúvali sezónne ovocie, zavárali, ale aj piekli a varili z čerstvých surovín zo záhradky. Jednoducho vedeli, čo je pre nás dobré. Dnes sa čoraz viac ľudí vracia k múdrosti našich starých mám a snaží sa oživiť ich recepty.

Takúto podobnú špajzu by ste našli aj v RIVERBANK Restaurant v Grand Hoteli River Park. Nechýba v nej slivkový, egrešový, ríbezľový, marhuľový či šípkový lekvár, púpavový med a rôzne netradičné kompóty - z jarabiny, mirabeliek a arónie. Domácu limonádu si môžete pripraviť vďaka bazovým, smrekovým a levanduľovým sirupom alebo tým z čiernej ríbezle a bazy čiernej. Dokonca v špajze šéfkuchára Jaroslava Žídeka nájdete aj svätojánske orechy, domáce kimchi, mrkvové a cviklové čatní, picalilli a pečený vianočný čaj.

Všetky tieto produkty nájdete v našej RIVERBANK Restaurant, kde si na nich môžete pochutiť a zároveň si ich u nás kúpiť. Vynikajúcimi domácimi dobrotami tak potešíte nielen seba, ale aj svojich blízkych. O dobré veci sa predsa treba deliť.