Domov
Menu
Špeciality
Fotografie
O Nás
Kontakt
Slovenčina
English
Home
Galéria
Galéria
Sumec - zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z Komoče
Kaleráb - tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a kvasenou reďkovkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
Teľacie - sekaný tatarák zo sviečkovice s krémom z oleja ochuteným čiernou hľuzovkou a toastom s cibuľovým džemom
Kura - grilované prsia z farmového kuraťa so sladkým zemiakom, cibuľou a omáčkou zo smrečkov lesných a restovanej kuracej pečene
Čokoláda - čokoládová tortička s orechmi, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkami
Orechy - veganský dezert s pekanovými a kešu orechy, datľami, kokosovým ganache a mandarínkovou zmrzlinou so zázvorom
Vychutnajte si osviežujúce drinky na letnej terase
Vďaka letnej terase budete ešte bližšie k Dunaju
Šéfkuchár Jaroslav Žídek v kuchyni RIVERBANK Restaurant
Šéfkuchár Jaroslav Žídek
Interiér RIVERBANK Restaurant
Our site uses cookies. By continuing to use our site you are agreeing to our
cookie policy
.
Accept & Close