Sumec - zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z KomočeKaleráb - tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a kvasenou reďkovkou (môže byť podávané vo vegánskom variante) Teľacie - sekaný tatarák zo sviečkovice s krémom z oleja ochuteným čiernou hľuzovkou a toastom s cibuľovým džemom Kura - grilované prsia z farmového kuraťa so sladkým zemiakom, cibuľou a omáčkou zo smrečkov lesných a restovanej kuracej pečeneČokoláda - čokoládová tortička s orechmi, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkamiOrechy - veganský dezert s pekanovými a kešu orechy, datľami, kokosovým ganache a mandarínkovou zmrzlinou so zázvoromVychutnajte si osviežujúce drinky na letnej teraseVďaka letnej terase budete ešte bližšie k DunajuŠéfkuchár Jaroslav Žídek v kuchyni RIVERBANK RestaurantŠéfkuchár Jaroslav ŽídekInteriér RIVERBANK Restaurant
Our site uses cookies. By continuing to use our site you are agreeing to our cookie policy.