HomeMenu
Menu
Business Lunch
2-CHODOVÉ MENU: 22,90 €
Pondelok - 7.10.2024
1. Polievka z červenej šošovice s karí korením, kokosovým mliekom a opečeným chlebom (obsahuje 9)
-
2. Grilované kačacie prsia s grilovanou kapustou, ostrokyslou omáčkou a ryžou (obsahuje 7)
-
Utorok - 8.10.2024
1. Vichyssoise - zemiakovo-pórová polievka s opečeným kváskovým chlebom (obsahuje 1,7)
-
2. Pečené morčacie stehno s dusenou zeleninou ratatouille s prírodnou šťavou a opečenými zemiakmi (obsahuje 9)
-
Streda - 9.10.2024
1. Slepačí vývar s mäsom, koreňovou zeleninou a slížami (obsahuje 1,3,9)
-
2. Paprikový lusk plnený mletým teľacím mäsom v paradajkovej omáčke s kysnutou knedľou (obsahuje 1,3,7,9)
-
Štvrtok - 10.10.2024
1. Zemiaková polievka so zeleninou a sušenými hubami (obsahuje 9)
-
2. Vyprážaný rezeň z kuracieho stehna s bylinkami, pučenými zemiakmi s cibuľkou a šalátom coleslaw (obsahuje 1,3,7,10)
-
Piatok - 11.10.2024
1. Kyslá šošovicová polievka so zemiakmi a kôprom (obsahuje 1,7)
-
2. Pečený losos s dusenou zeleninou, omáčkou z pečených paprík a varenými zemiakmi (obsahuje 4,7)
-
Kačacie hody
Kompletné kačacie hody sú vhodné pre cca 4-6 osôb. V prípade záujmu prosíme objednať minimálne 2 dni vopred na +421 910 872 168 alebo na riverbank@grandriverpark.com.
Menu si môžete vyskladať aj z jednotlivých položiek kačacích hodov podľa Vašich preferencií. Cenu Vám následne zašleme na vyžiadanie.
Amuse-bouche
Nátierka z kačacej masti, oškvarky, a rilletes, domáci kváskový chlieb
-
Predjedlo
Kačacia pečeň 1ks (cca 600g v surovom stave)
-
s jablkovým šalátom, domácou brioškou, lokšami a brusnicami
Polievka
Tradičná polievka kaldoun
-
z hydinových drobkov so zeleninou a rezancami (1,3,7)
Hlavné jedlo
Pomaly pečená kačica (cca 3,5-4kg v surovom stave - vhodné pre 4-6 osôb)
-
s dusenou kapustou, žemľovou knedľou a lokšami
Dezert
Dezert
-
podľa aktuálnej sezónnej ponuky (1,3,7,10)
Husacie hody
Kompletné Husacie Hody sú Vhodné Pre Cca 5-7 Osôb. V Prípade Záujmu Prosíme Objednať Minimálne 2 dni Vopred na +421 910 872 168 alebo na riverbank@grandriverpark.com.
Menu si môžete vyskladať aj z jednotlivých položiek husacích hodov podľa Vašich preferencií. Cenu Vám následne zašleme na vyžiadanie.
Amuse-bouche
Nátierka z husacej masti, oškvarky, a rilletes a domáci kváskový chlieb (1,10)
-
Predjedlá
Husacia pečeň 1ks (cca 700g v surovom stave)
-
s jablkom, domácou brioškou, lokšami a brusnicami
Polievka
Tradičná polievka kaldoun
-
z hydinových drobkov so zeleninou a rezancami (1,3,7)
Hlavné jedlo
Pomaly pečená farmárska hus (cca 4,5-5kg v surovom stave - vhodné pre 5-7 osôb)
-
s dusenou kapustou, žemľovou knedľou a lokšami
Dezert
Dezert
-
podľa aktuálnej sezónnej ponuky (1,3,7,10)
À La Carte
Predjedlá
Huby
- 14,5 €
restovaná hliva kráľovská s karfiolovým pyré, miso pastou a sezamom
(Obsahuje 1,3,6,11)
Kaleráb
- 11,5 €
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a kvasenou reďkovkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 7,8,10)
Sumec
- 15,5 €
zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z Komoče
(Obsahuje 3,4,10)
Chobotnica
- 21,9 €
dusená, so zeleninovým ragú s bielou fazuľou a bazalkou
(Obsahuje 2,4,9,12)
Kačica
- 21,9 €
terina z bielej pečene foie gras s hruškou, horčicovými semiačkami a brioškou so šípkovým lekvárom
(Obsahuje 1,3,7,10)
Teľacie
- 21,9 €
sekaný tatarák zo sviečkovice s krémom z oleja ochuteným čiernou hľuzovkou a toastom s cibuľovým džemom
(Obsahuje 1,3,7,910)
Polievky
Halaszlé
- 13,9 €
tradičná polievka zo sladkovodných rýb s ikrami a opečeným chlebom
(Obsahuje 4)
Hovädzie
- 8,9 €
silný vývar z chvostov a rebra so zeleninou a domácimi rezancami
(Obsahuje 1, 3, 9)
Šaláty
Rímske listy
- 12,9 € / 16,9 €
s ančovičkovým dresingom, mrkvou, parmezánom, opečeným chlebom a slaninou / s vyprážanými kuracími prsiami
(Obsahuje 1, 3, 4, 7, 10)
Listový šalát
- 15,9 €
so zapekaným zrejúcim kozím syrom, limetkovým dresingom s dijonskou horčicou a slnečnicovými semiačkami
(Obsahuje 7, 10)
Ikonické jedlo šéfkuchára
Divina
- 42,9 €
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šalotkovým pyré, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne)
(Obsahuje 7,8,9)
Hlavné jedlá
Pšenica
- 18,9 €
naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajcom a bazalkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Treska
- 39,9 €
pečená, s nakladanou cviklou, prepáleným maslom, čerstvo strúhaným chrenom a smotanovými zemiakmi
(Obsahuje 4,7,8,9)
Jeseter
- 39,9 €
v masle konfitovaný s kapustou, kôprom, beluga šošovicou a omáčkou zo schránok kôrovcov
(Obsahuje 1, 2, 4, 7)
Kura
- 27,9 €
grilované prsia z farmového kuraťa so sladkým zemiakom, cibuľou a omáčkou zo smrečkov lesných a restovanej kuracej pečene
(Obsahuje 7,9)
Hovädzie
- 64,9 €
steak zo sviečkovice s čiernym korením, cukinou, brandy omáčkou a smotanovými zemiakmi
(Obsahuje 7, 9)
Dezerty
Vanilka
- 9,9 €
klasické crème brûlée podávané s drobným ovocím a vanilkovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7)
Čokoláda
- 8,9 €
čokoládová tortička s orechmi, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkami
(Obsahuje 3, 7, 8)
„Kir royal“
- 9,9 €
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím
(Obsahuje 3)
Orechy
- 9,9 €
veganský dezert s pekanovými a kešu orechmi, datľami, kokosovým ganache a mandarínkovou zmrzlinou so zázvorom
(Obsahuje 8)
Petit fours
- 9,5 €
výber domácich praliniek
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Syr / 100 g
- 13€
výber z lokálnych a zahraničných syrov
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Degustačné menu
Šéfkuchárovo Päťchodové degustačné menu 95 € (Vínne párovanie 45 €, Nealko párovanie 30 €)
Amuse Bouche
Predjedlá
Kaleráb
-
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a rakyníkom (môže byť podávané vo vegánskom variante) (Obsahuje 7,8,10)
Sumec
-
zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z Komoče (Obsahuje 3, 4, 10)
Hlavné jedlá
Divina
-
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šalotkovým pyré, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne) (obsahuje 7, 8, 9)
Jeseter
-
v masle konfitovaný s kapustou, kôprom, beluga šošovicou a omáčkou zo schránok kôrovcov (1, 2, 4, 7)
Dezert
Kir royal
-
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím (Obsahuje 3)
Petit fours
-
výber domácich praliniek (Obsahuje 1, 3, 7, 8)
À la carte
À la carte menu servírujeme:
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00