HomeMenu
Menu
Business Lunch
2-CHODOVÉ MENU: 23,90 €
Pondelok - 3.2.2025
1. Cibuľová polievka s bazalkou, opečeným chlebom a syrom cheddar (obsahuje 1,7,9)
-
2. Pomaly pečené teľacie líčka so zemiakovou kašou a koreňovou zeleninou (obsahuje 7,9)
-
Utorok - 4.2.2025
1. Hydinový vývar s knedličkami z kačacej pečene a koreňovou zeleninou (obsahuje 1,3,9)
-
2. Varené hovädzie stehno s paradajkovou omáčkou a kysnutou knedľou (obsahuje 1,3,7,9)
-
Streda - 5.2.2025
1. Krémová karfiolová polievka s opečeným chlebom (obsahuje 3,7,9)
-
2. Pečené kuracie prsia marinované v jogurte s červenou kari omáčkou a ryžou (obsahuje 7,9)
-
Štvrtok - 6.2.2025
1. Kurací vývar s mäsom, koreňovou zeleninou a slížami (obsahuje 1,3,9)
-
2. Klasické fašírky z teľacieho karabáčiku so zemiakovo-kelovým prívarkom s kôprom (obsahuje 1,6,11)
-
Piatok - 7.2.2025
1. Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou (obsahuje 9)
-
2. Grilovaný filet zo pstruha dúhového so zeleninou, omáčkou z bieleho vína a varenými zemiakmi (obsahuje 4,7,9)
-
À La Carte
Predjedlá
Huby
- 14,5 €
restovaná hliva kráľovská s karfiolovým pyré, miso pastou a sezamom
(Obsahuje 1,3,6,11)
Kaleráb
- 11,5 €
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a kvasenou reďkovkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 7,8,10)
Sumec
- 15,5 €
zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z Komoče
(Obsahuje 3,4,10)
Chobotnica
- 21,9 €
dusená, so zeleninovým ragú s bielou fazuľou a bazalkou
(Obsahuje 2,4,9,12)
Kačica
- 21,9 €
terina z bielej pečene foie gras s hruškou, horčicovými semiačkami a brioškou so šípkovým lekvárom
(Obsahuje 1,3,7,10)
Teľacie
- 21,9 €
sekaný tatarák zo sviečkovice s krémom z oleja ochuteným čiernou hľuzovkou a toastom s cibuľovým džemom
(Obsahuje 1,3,7,910)
Polievky
Halaszlé
- 13,9 €
tradičná polievka zo sladkovodných rýb s ikrami a opečeným chlebom
(Obsahuje 4)
Hovädzie
- 8,9 €
silný vývar z chvostov a rebra so zeleninou a domácimi rezancami
(Obsahuje 1, 3, 9)
Šaláty
Rímske listy
- 12,9 € / 16,9 €
s ančovičkovým dresingom, mrkvou, parmezánom, opečeným chlebom a slaninou / s vyprážanými kuracími prsiami
(Obsahuje 1, 3, 4, 7, 10)
Listový šalát
- 15,9 €
so zapekaným zrejúcim kozím syrom, limetkovým dresingom s dijonskou horčicou a slnečnicovými semiačkami
(Obsahuje 7, 10)
Ikonické jedlo šéfkuchára
Divina
- 42,9 €
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šalotkovým pyré, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne)
(Obsahuje 7,8,9)
Hlavné jedlá
Pšenica
- 18,9 €
naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajcom a bazalkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Treska
- 39,9 €
pečená, s nakladanou cviklou, prepáleným maslom, čerstvo strúhaným chrenom a smotanovými zemiakmi
(Obsahuje 4,7,8,9)
Jeseter
- 39,9 €
v masle konfitovaný s kapustou, kôprom, beluga šošovicou a omáčkou zo schránok kôrovcov
(Obsahuje 1, 2, 4, 7)
Kura
- 27,9 €
grilované prsia z farmového kuraťa so sladkým zemiakom, cibuľou a omáčkou zo smrečkov lesných a restovanej kuracej pečene
(Obsahuje 7,9)
Hovädzie
- 64,9 €
steak zo sviečkovice s čiernym korením, cukinou, brandy omáčkou a smotanovými zemiakmi
(Obsahuje 7, 9)
Dezerty
Vanilka
- 9,9 €
klasické crème brûlée podávané s drobným ovocím a vanilkovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7)
Čokoláda
- 8,9 €
čokoládová tortička s orechmi, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkami
(Obsahuje 3, 7, 8)
„Kir royal“
- 9,9 €
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím
(Obsahuje 3)
Orechy
- 9,9 €
veganský dezert s pekanovými a kešu orechmi, datľami, kokosovým ganache a mandarínkovou zmrzlinou so zázvorom
(Obsahuje 8)
Petit fours
- 9,5 €
výber domácich praliniek
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Syr / 100 g
- 13€
výber z lokálnych a zahraničných syrov
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Degustačné menu
Šéfkuchárovo Päťchodové degustačné menu 95 € (Vínne párovanie 45 €, Nealko párovanie 30 €)
Amuse Bouche
Predjedlá
Kaleráb
-
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a rakyníkom (môže byť podávané vo vegánskom variante) (Obsahuje 7,8,10)
Sumec
-
zemiaková pena s cmarom, údeným sumčekom africkým, sušeným tuniakom a údenou paprikou z Komoče (Obsahuje 3, 4, 10)
Hlavné jedlá
Divina
-
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šalotkovým pyré, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne) (obsahuje 7, 8, 9)
Jeseter
-
v masle konfitovaný s kapustou, kôprom, beluga šošovicou a omáčkou zo schránok kôrovcov (1, 2, 4, 7)
Dezert
Kir royal
-
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím (Obsahuje 3)
Petit fours
-
výber domácich praliniek (Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Valentínske Menu
14.2.2025, od 18:00, cena: 99 eur/osoba
Amuse-bouche
Lečo
-
langoš a strúhaný syr (1,3,7)
Kaleráb
-
citrón, lieskovce (8)
Paradajka, baklažán
-
Hlavné jedlo
Hus
-
parfait z bielej husacej pečene s jablkovou marmeládou, kakaom a sušenými slivkami (4,6,7)
Zeler
-
v masle pečený zeler s horčicovými semiačkami, chrumkavou pohánkou a jablkovým vinaigrete (7,9,10)
Morský vlk
-
s mäsom z homára v bylinkovej kruste, s omáčkou zo schránok homára a zeleninou (1,2,3,4,7,9)
Hovädzie
-
grilovaná sviečkovica so zemiakovým pyré, koreňovou zeleninou a hľuzovkovou omáčkou (7,9)
Pred-dezert
Syr
-
pena z enciánu s hruškovým kompótom a svätojánskými orechmi (7,10)
Dezert
Pre dvoch
-
čokoláda, šumivé víno, čierna ríbezľa (1,3,7,8)
Petit fours
-
(1,3,7,8)

À la carte
À la carte menu servírujeme:
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00