HomeMenu
Menu
À La Carte
Predjedlá
Šošovica
- 11,9 €
paštéta z čiernej šošovice Beluga so šípkovou omáčkou, mandľami a nakladanými dubákmi
(Obsahuje 7,8,10)
Kapusta
- 11,9 €
pečená s vlašskými orechami, nakladaným citrónom a kôprovým dresingom
(Obsahuje 8)
Zeler
- 11,9 €
pečený v soli s horčicovými semiačkami a silným hubovým vývarom s estragónom
(Obsahuje 6,9,10)
Zubáč
- 16,9 €
“sashimi” s domácim kimchi a majonézou z kvasených feferónov
(Obsahuje 3, 4)
Kapor
- 13,9 €
v octe nakladaný so zemiakmi, majonézou a vajcom (Obsahuje 1, 3, 4, 10)
Kačica
- 17,9 €
pečený krém z bielej kačacej pečene foie grass s mišpuľou, hruškou a lieskovcami
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Teľacie
- 15,9 €
grilovaný teľací brzlík s paštrnákom a teľacím jus s hľuzovkovým maslom
(Obsahuje 7, 9)
Polievky
Halaszlé
- 13,9 €
tradičná polievka zo sladkovodných rýb s ikrami a opečeným chlebom
(Obsahuje 4)
Hovädzie
- 8,9 €
silný vývar z chvostov a rebra so zeleninou a domácimi rezancami
(Obsahuje 1, 3, 9)
Šaláty
Rímske listy
- 12,9 € / 16,9 €
s ančovičkovým dresingom, mrkvou, parmezánom, opečeným chlebom a slaninou / s vyprážanými kuracími prsiami
(Obsahuje 1, 3, 4, 7, 10)
Listový šalát
- 13,9 €
so zapekaným zrejúcim kozím syrom, limetkovým dresingom s Dijonskou horčicou a slnečnicovými semiačkami
(Obsahuje 7, 10)
Ikonické jedlo šéfkuchára
Divina
- 39,9 €
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne)
(Obsahuje 7, 8, 10)
Hlavné jedlá
Pšenica
- 16,9 €
naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajcom a bazalkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Jeseter
- 39,9 €
marinovaný v bielej miso paste, s kelom, kalerábom a zemiakovo-pórovou penou
(Obsahuje 4, 6, 7)
Zubáč
- 38,9 €
grilovaný filet s dusenou zeleninou, omáčkou z pečených paprík a haluškami s tvarohom a kôprom
(Obsahuje 1, 3, 4, 7)
Bravčové
- 25,9 €
bôčik zo seliatka glazovaný omáčkou hoisin so šošovicovým prívarkom
(Obsahuje 1, 6, 7, 9)
Teľacie
- 26,9 €
pomaly varený jazyk s kôprovým demi-glace a pyré z pečeného zeleru
(Obsahuje 9)
Jahňacie
- 39,9€
grilovaný chrbát s hráškovým pyré, bryndzovou penou, jarnou zeleninou a bylinkovou omáčkou
(Obsahuje 7)
Dezerty
Vanilka
- 9,9 €
klasické crème brûlée podávané s drobným ovocím a vanilkovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7)
Čokoláda
- 9,9 €
čokoládová tortička s orechami, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkami
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Gaštany
- 9,5 €
gaštanové pyré s javorovým sirupom, čokoládou a krémom ochuteným plodom balzamovníku
(Obsahuje 1, 3, 7)
Slnečnica hľuznatá
- 7,9 €
„krupicová kaša“ z mandľového mlieka so škoricou
(Obsahuje 7, 8)
Petit fours
- 9,5 €
výber domácich praliniek
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Syr / 100 g
- 13€
výber z lokálnych a zahraničných syrov
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Degustačné menu
Šéfkuchárovo Päťchodové degustačné menu 85 € (Vínne párovanie 45 €, Nealko párovanie 30 €)
Predjedlá
Šošovica
-
paštéta z čiernej šošovice Beluga so šípkovou omáčkou, mandľami a nakladanými dubákmi (Obsahuje 7, 10)
Zeler
-
pečený v soli s horčicovými semiačky a silným hubovým vývarom s estragónom (Obsahuje 6, 9, 10)
Kapor
-
v octu nakladaný so zemiakmi, majonézou a vajcom (obsahuje 3, 4, 10)
Hlavné jedlá
Zubáč
-
grilovaný filet s dusenou zeleninou, paprikovou omáčkou a haluškami s tvarohom a kôprom
(Obsahuje 1, 3, 4, 7)
Jahňacie
-
grilovaný chrbát s hráškovým pyré, bryndzovou penou, jarnou zeleninou a bylinkovou omáčkou
(Obsahuje 7)
Dezert
Slnečnica hľuznatá
-
„krupicová kaša“ so škoricou, prepusteným maslom, mandľovým mliekom a banánmi v karamelu
(Obsahuje 7, 8)
Petit fours
-
výber domácich praliniek
(obsahuje 7, 8)
Business Lunch
2-CHODOVÉ MENU: 18,50 €
Pondelok - 27.3.2023
1. Vichyssoise - zemiakovo-pórová polievka s opečeným kváskovým chlebom (obsahuje 1,7)
-
2. Kuracie stehno na červenom víne so zemiakovou kašou a koreňovou zeleninou (obsahuje 7,9)
-
Utorok - 28.3.2023
1. Slepačí vývar s mäsom, koreňovou zeleninou a slížami (obsahuje 1,3,9)
-
2. Varené hovädzie stehno s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (obsahuje 1,3,7,9)
-
Streda - 29.3.2023
1. Krémová karfiolová polievka s opečeným kváskovým chlebom (obsahuje 1,7)
-
2. Pečený teľací karabáčik s tekvicovým rizotom, prírodnou štavou a gremolatou (obsahuje 7,9)
-
Štvrtok - 30.3.2023
1. Zemiaková polievka so zeleninou a sušenými hubami (obsahuje 9)
-
2. Králičie stehno na paprike s dusenou ryžou (obsahuje 1,3,7,9)
-
Piatok - 31.3.2023
1. Kyslá šošovicová polievka so zemiakmi a kôprom (obsahuje 1,7)
-
2. Pečený losos s dusenou zeleninou, omáčkou z bieleho vína a varenými zemiakmi (obsahuje 4,7)
-

À la carte
À la carte menu servírujeme:
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00