HomeMenu
Menu
Business Lunch
2-CHODOVÉ MENU: 18,50 €
Pondelok - 25.9.2023
1. Paradajková polievka s bazalkou, olivovým olejom a parmezánom (obsahuje 7,9)
-
2. Grilovaná bravčová panenka na zelených fazuľkách so slaninou, omáčkou zo syra gorgonzola a vyprážanými zemiakmi (obsahuje 3,7)
-
Utorok - 26.9.2023
1. Slepačí vývar s mäsom, koreňovou zeleninou a slížami (obsahuje 1,3,9)
-
2. Teľacie stehno na smotane s Karlovarskou knedľou a brusnicami (obsahuje 1,3,7,9,10)
-
Streda - 27.9.2023
1. Krémová karfiolová polievka s opečeným kváskovým chlebom (obsahuje 1,7)
-
2. Pečené morčacie stehno s dusenou zeleninou ratatouille s prírodnou šťavou a opečenými zemiakmi (obsahuje 9)
-
Štvrtok - 28.9.2023
1. Boršč s hovädzím mäsom, kyslou smotanou, mladou cibuľkou a kôprom (obsahuje 7,9)
-
2. Pirohy zo zemiakového cesta s bryndzou z Gemeru, slaninou, kyslou smotanou a jarnou cibuľou (obsahuje 1,3,7)
-
Piatok - 29.9.2023
1. Vichyssoise, zemiakovo-pórová polievka s opečeným kváskovým chlebom (obsahuje 1,7)
-
2. „Fish and chips“ vyprážaná treska šedá s hranolkami, hráškovým pyré a domácou remuládou (obsahuje 1,3,4,7)
-
À La Carte
Predjedlá
Kapusta
- 11,5 €
pečená s vlašskými orechmi, nakladaným citrónom,
chrumkavými krúpami a kôprovým dresingom
(Obsahuje 1,3,7,8)
Kaleráb
- 11,5 €
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a rakyníkom (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 7,8,10)
Vajce
- 12,5 €
s penou zo syra comté, pórom, slaninou a opečenou paprikovou klobásou Chorizo
(Obsahuje 3,7)
Chobotnica
- 21,9 €
carpaccio s pečenými paprikami, nakladaným cesnakom a olivovým olejom
(Obsahuje 4,8,12)
Zubáč
- 16,9 €
za surova marinovaný v miso s avokádom, melónom a feniklovou sušienkou (Obsahuje 1,3,4,6)
Kačica
- 21,9 €
parfait z grilovanej pečene foie grass s višňovým želé a hruškovým kompótom s horčicovými semienkami (Obsahuje 1,3,7,10)
Teľacie
- 21,9 €
sekaný tatarák zo sviečkovice s krémom z oleja ochuteným čiernou hľuzovkou a toastom s cibuľovým džemom (Obsahuje 1,3,10)
Polievky
Halaszlé
- 13,9 €
tradičná polievka zo sladkovodných rýb s ikrami a opečeným chlebom
(Obsahuje 4)
Hovädzie
- 8,9 €
silný vývar z chvostov a rebra so zeleninou a domácimi rezancami
(Obsahuje 1, 3, 9)
Šaláty
Rímske listy
- 12,9 € / 16,9 €
s ančovičkovým dresingom, mrkvou, parmezánom, opečeným chlebom a slaninou / s vyprážanými kuracími prsiami
(Obsahuje 1, 3, 4, 7, 10)
Listový šalát
- 13,9 €
so zapekaným zrejúcim kozím syrom, limetkovým dresingom s Dijonskou horčicou a slnečnicovými semiačkami
(Obsahuje 7, 10)
Ikonické jedlo šéfkuchára
Divina
- 39,9 €
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne)
(Obsahuje 7, 8)
Hlavné jedlá
Pšenica
- 16,9 €
naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajcom a bazalkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Treska
- 38,9 €
pečená s cviklou, prepáleným maslom, čerstvo strúhaným chrenom a smotanovými zemiakmi.
(Obsahuje 4,7,8)
Zubáč
- 38,9 €
grilovaný filet s dusenou zeleninou, omáčkou z pečených paprík a haluškami s tvarohom a kôprom
(Obsahuje 1, 3, 4, 7)
Prepelica
- 29,5 €
grilované prsia a krokety zo stehna s pyré zo sladkej kukurice a paradajkovou omáčkou
(Obsahuje 1, 3, 7)
Teľacie
- 37,9 €
grilované karé s pečeným zelerom, sezónnymi hubami a teľacím jus
(Obsahuje 7, 9)
Jahňacie
- 39,9€
grilovaný chrbát s hráškovým pyré, bryndzovou penou, jarnou zeleninou a bylinkovou omáčkou
(Obsahuje 7)
Dezerty
Vanilka
- 9,9 €
klasické crème brûlée podávané s drobným ovocím a vanilkovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7)
Jogurt
- 8,9 €
banán s karamelom, medovou mrveničkou a jogurtovou polievkou s čokoládou a karamelovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7, 8)
„Kir royal“
- 9,9 €
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím
(Obsahuje 3)
Slnečnica hľuznatá
- 7,9 €
„krupicová kaša“ z mandľového mlieka, so škoricou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 7, 8)
Petit fours
- 9,5 €
výber domácich praliniek
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Syr / 100 g
- 13€
výber z lokálnych a zahraničných syrov
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Degustačné menu
Šéfkuchárovo Päťchodové degustačné menu 85 € (Vínne párovanie 45 €, Nealko párovanie 30 €)
Predjedlá
Kapusta
-
pečená s vlašskými orechmi, nakladaným citrónom, chrumkavými krúpami a kôprovým dresingom
(Obsahuje 1,3,7,8)
Kaleráb
-
tenké plátky s bylinkovým pestom s ovčím syrom, soleným citrónom, lieskovcami a rakyníkom (môže byť podávané vo vegánskom variante) (Obsahuje 7,8,10)
Zubáč
-
za surova marinovaný v miso s avokádom, melónom a feniklovou sušienkou (Obsahuje 1,3,4,6)
Hlavné jedlá
Treska
-
pečená s cviklou, prepáleným maslom, čerstvo strúhaným chrenom a smotanovými zemiakmi
(Obsahuje 4,7,8)
Prepelica
-
grilované prsia a krokety zo stehna s pyré zo sladkej kukurice a paradajkovou omáčkou (Obsahuje 1, 3, 7)
Dezert
Kir royal
-
sorbet z čiernej ríbezle, s penou zo šumivého vína, snehovým pečivom a drobným ovocím (Obsahuje 3)
Petit fours
-
výber domácich praliniek (Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Kačacie hody
Kompletné kačacie hody sú vhodné pre cca 4-5 osôb. V prípade záujmu prosíme objednať minimálne 2 dni vopred na +421 910 872 168 alebo na riverbank@grandriverpark.com.
Menu si môžete vyskladať aj z jednotlivých položiek kačacích hodov podľa Vašich preferencií. Cenu Vám následne zašleme na vyžiadanie.
Amuse-bouche
Nátierka z kačacej masti, oškvarky, a rilletes, domáci kváskový chlieb
-
Predjedlo
Kačacia pečeň 1ks (cca 600g v surovom stave)
-
s jablkovým šalátom, domácou brioškou a brusnicami
Polievka
Tradičná polievka kaldoun
-
z hydinových drobkov so zeleninou a rezancami (1,3,7)
Hlavné jedlo
Pomaly pečená kačka (cca 4kg v surovom stave - vhodné pre 4-5 osôb)
-
s dusenou kapustou, žemľovou knedľou a lokšami
Dezert
Dezert
-
podľa aktuálnej sezónnej ponuky
Husacie hody
Kompletné Husacie Hody sú Vhodné Pre Cca 6-7 Osôb. V Prípade Záujmu Prosíme Objednať Minimálne 2 dni Vopred na +421 910 872 168 alebo na riverbank@grandriverpark.com.
Menu si môžete vyskladať aj z jednotlivých položiek husacích hodov podľa Vašich preferencií. Cenu Vám následne zašleme na vyžiadanie.
Amuse-bouche
Nátierka z husacej masti, oškvarky, a rilletes, domáci kváskový chlieb (1,10)
-
Predjedlá
Husacia pečeň 1ks (cca 700g v surovom stave)
-
s jablkom, domácou brioškou a brusnicami
Polievka
Tradičná polievka kaldoun
-
z hydinových drobkov so zeleninou a rezancami (1,3,7)
Hlavné jedlo
Pomaly pečená hus (cca 4-5kg v surovom stave - vhodné pre 6-7 osôb)
-
s dusenou kapustou, žemľovou knedľou a lokšami
Dezert
Dezert
-
podľa aktuálnej sezónnej ponuky

À la carte
À la carte menu servírujeme:
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Sobota - Nedeľa: 11:30 - 15:00
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Sobota - Nedeľa: 11:30 - 15:00