HomeMenu
Menu
À La Carte
Predjedlá
Pstruh
- 13,5 €
marinovaný v soli s chrenom, uhorkou a horčicou
(Obsahuje 1, 3, 4, 10)
Chobotnica
- 17,9 €
carpaccio s baklažánom, paradajkami a petržlenovou majonézou
(Obsahuje 3, 14)
Kaleráb
- 11,5 €
tenké plátky s bylinkovým pestom, kvaseným zelerom a lieskovcami (môže byt podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 7, 8, 9, 10)
Kapusta
- 11,5 €
pečená s vlašskými orechami, nakladaným citrónom a kôprovým dresingom
(Obsahuje 3, 7, 8)
Kačica
- 18,9 €
terina z grilovanej pečene foie gras s jablkovým pyré a omáčkou z ríbezľového vína
(Obsahuje 1, 3, 7)
Teľacie
- 16,9 €
grilovaný teľací brzlík s paštrnákom a teľacím jus s hľuzovkovým maslom
(Obsahuje 7, 9)
Polievky
Halaszlé
- 13,5 €
tradičná polievka zo sladkovodných rýb s ikrami a opečeným chlebom
(Obsahuje 4)
Hovädzie
- 8,5 €
silný vývar z chvostov a rebra so zeleninou a domácimi rezancami
(Obsahuje 1, 3, 9)
Šaláty
Rímske listy
- 11,9 € / 15,9 €
s ančovičkovým dresingom, mrkvou, parmezánom, opečeným chlebom a slaninou / s vyprážanými kuracími prsiami
(Obsahuje 1, 3, 4, 7, 10)
Listový šalát
- 12,9 €
so zapekaným zrejúcim kozím syrom, limetkovým dresingom s Dijonskou horčicou a slnečnicovými semiačkami
(Obsahuje 7, 10)
Ikonické jedlo šéfkuchára
Divina
- 37,9 €
grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šípkovým lekvárom a lieskovcami (jeleň, daniel, srnec – sezónne)
(Obsahuje 1, 7, 8)
Hlavné jedlá
Pšenica
- 16,5 €
naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajíčkom a bazalkou (môže byť podávané vo vegánskom variante)
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Jeseter
- 34,9 €
grilovaný s karfiolom, cibuľovou omáčkou a Beluga šošovicou
(Obsahuje 4, 7, 9, 10)
Zubáč
- 36,9 €
grilovaný filet s dusenou zeleninou, paprikovou omáčkou a haluškami s tvarohom a kôprom
(Obsahuje 1, 3, 4, 7)
Hovädzie
- 31,5 €
pečené rebro so zemiakovou kašou, omáčkou z červeného vína a koreňovou zeleninou
(Obsahuje 7, 9)
Jahňacie
- 38,9 €
grilovaný chrbát s hráškovým pyré, bryndzovou penou, jarnou zeleninou a bylinkovou omáčkou
(Obsahuje 7, 9)
Prepelica
- 28,5€
grilované prsia s domácimi plnenými cestovinami, kukuricou a korenenou paradajkovou omáčkou
(Obsahuje 1, 3, 7, 9)
Dezerty
Vanilka
- 9,5 €
klasické crème brûlée podávané s hruškovým kompótom a vanilkovou zmrzlinou
(Obsahuje 3, 7)
Čokoláda
- 9,5 €
čokoládová tortička s orechami, karamelom, rakytníkom a ľanovými semiačkami
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
„Vtáčie mlieko“
- 8,5 €
s chladenou jogurtovou polievkou s čokoládou, ovocím a malinovou zmrzlinou z cmaru
(Obsahuje 3, 7)
Jablká
- 8,5 €
karamelizované jablká, granita a škoricové sablé s pečenými orechami a jablkovou penou
(Obsahuje 1, 8, 12)
Petit fours
- 9,5 €
výber domácich praliniek
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Syr / 100 g
- 13€
výber z lokálnych a zahraničných syrov
(Obsahuje 1, 3, 7, 8)
Degustačné menu
Šéfkuchárovo Päťchodové degustačné menu 75 € (Vínne párovanie 45 €, Nealko párovanie 30 €)
Predjedlá
Kaleráb
-
tenké plátky s bylinkovým pestom, kvaseným zelerom a lieskovcami (Obsahuje 7, 8, 9, 10)
Pstruh
-
marinovaný v soli s chrenom, uhorkou a horčicou (Obsahuje 1, 3, 4, 10)
Kapusta
-
pečená s vlašskými orechami, nakladaným citrónom a kôprovým dresingom (Obsahuje 3, 7, 8)
Hlavné jedlá
Zubáč
-
grilovaný filet s dusenou zeleninou, paprikovou omáčkou a haluškami s tvarohom a kôprom
(Obsahuje 1, 3, 4, 7)
Jahňacie
-
grilovaný chrbát s hráškovým pyré, bryndzovou penou, jarnou zeleninou a bylinkovou omáčkou
(Obsahuje 7, 9)
Dezert
Jablko
-
karamelizované jablká, granita a škoricové sablé s pečenými orechami a jablkovou penou
(Obsahuje 1, 8, 12)
Business Lunch
2-CHODOVÉ MENU: 18,50 €
Pondelok - 30.1.2023
1. Zemiaková polievka so zeleninou a sušenými hubami (obsahuje 9)
-
2. Teľací paprikáš so zemiakovými haluškami (obsahuje 1,3,7,9)
-
Utorok - 31.1.2023
1. Minestrone - zeleninová polievka s paradajkami a bielou fazuľou (obsahuje 9)
-
2. Grilovaná bravčová panenka s hubami na smotane a dusenou ryžou (obsahuje 7,9)
-
Streda - 1.2.2023
1. Polievka z červenej šošovice s karí korením, kokosovým mliekom a opečeným chlebom (obsahuje 9)
-
2. Vyprážaný rezeň z kuracieho stehna s bylinkami, pučenými zemiakmi s cibuľkou a šalátom coleslaw (obsahuje 1,3,7,9)
-
Štvrtok - 2.2.2023
1. Boršč s hovädzím mäsom, kyslou smotanou, mladou cibuľkou a kôprom (obsahuje 7,9)
-
2. Pečená mladá kačica s dusenou kapustou a lokšou (obsahuje 1,3)
-
Piatok - 3.2.2023
1. Šošovicová polievka so zeleninou (obsahuje 9)
-
2. Pirohy zo zemiakového cesta s bryndzou z Gemeru, slaninou, kyslou smotanou a jarnou cibuľou (obsahuje 1,3,7)
-

À la carte
À la carte menu servírujeme:
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00
Pondelok - Piatok: 11:30 - 22:00